|
Post by rainerluhtl on Sept 26, 2014 18:06:13 GMT
Minu minecrafti nimi: Skilet12
Minu head küljed: Oskan suhelda inimestega, aitan alati kui olen serveris, oskan panna protti, saan inimestega läbi, olen heatahtlik, mulle meeldib teisi aidata, ma olen olnud abistaja, korrapidaja, testmoderaator, moderaator, admin, op ja omanik, Olen ka raulikese sõber ja klassikaaslane, ning ma oskan palju commandeid.
Minu halvad küljed: peamiselt see et ei ole fbd.
Miks tahan korrapidajaks saada: selle pärast et mulle meeldib inimesi abistada.
Ning mul on 1 küsimus mis commandid on korrapidajal ??
Heade soovidega Skilet12.
|
|
|
Post by GladiatorOne on Sept 26, 2014 18:09:55 GMT
No eks vaatab, seda asja. Mängi veel natuke aega servus siis vaatame , Olge mõnusad!
|
|
|
Post by Anduu on Oct 1, 2014 19:17:13 GMT
Reedel saad oma vastuse , tahan sind ka ülevaadata , vb saad mingi abi minupoolt aga ma ei ole selles eriti kindel kuna ei meeldi sellised avaldused . Serveri parim avaldus on ikka veel meie Gladiatoril , mul see rippub seinal prinditud paberipeal . Ei unusta seda iialgi !! . Kui viitsid tee moderaatori avaldus uuesti paaripäeva pärast , täname ja head P6ltsuCrafteri elamusi .
|
|
|
Post by glent on Dec 6, 2014 16:40:10 GMT
Tere, ma olen Glent ja ma sooviksin saada Korrapidajaks. Oskan igasuguseid commande ning mulle meeldib aidata teisi liikmeid. Olen minecrafti mänginud juba mitmeid aastaid (4 aastat) ning arvan et saaksin korrapidaja ülesannetega hakkama. Ise olen 13 aastane ning elan Rakveres. mulle meeldib väga minecraftis ehitada ning aidata kõige rohkem Minust suuremaid ranke. Luban , et vaatan serverit pikkema pilguga ja et keegi ei hackiks ega rikuks reegleid. Arvan et saaksin sellise avaldusega Korrapidajaks.
|
|