Post by orapdiclocorn on Mar 5, 2022 22:04:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fall.io - Race of Dino ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fall.io - Race of Dino IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирање неограничених ресурса ▞▞▞
▞▞▞ Fall.io - Race of Dino 2022 version ▞▞▞
Fall.io - Race of Dino Rekreacyjne wtmo
Волим нове рунде!
Најгора игра икада
То је тако кул игра😍 једноставно није на мрежи😅 преузми ову игру Знам да ти се свиђа🙂😉
Здраво креатору! Лепу игру сте направили, али додајте јој још мапа.
Игра је одлична, потребан вам је одељак за пријатеље да додате своје пријатеље и играте заједно и опцију дугог меча ако неко жели да игра дуг меч добар посао
Волим ову игру, много ми се свиђа ова игра, али дајем јој 4 звездице јер су гличи веома ужасни сваки пут када дођем до другог кола, ликови се не померају и увек се не померам, а понекад када дођем до 3. кола, одем свуда око карте
Вау, игра је некако добра и забавна БТВ, због тога сам ахвед 4 покренуо превише реклама и лоших реклама, стога, такође можете ставити 1-5 на нивое игре ако се све ово уради, оценио бих је са 5 звездица
Супер игра волим је
Свиђа ми се ова игра и она је најсмешнија јесен. Једини проблем је што постоји само 5 мапа.
Fall.io - Race of Dino Nezahtjevne igre ewy
Само ужасна игра. Присиљавање људи да гледају рекламе није велика ствар за комерцијалну стратегију. 1 звездица за вас. Највише мрзим динамички џојстик. 2 у 1 мржња од мене.
волим то али рекламе
Игре играју какицу
Ова игра није добра, веома је лака и лоша
НИКАДА НЕ ИНСТАЛИРАЈ ОВУ ИГРУ **** НИКАДА ТО НЕ РАДИ
Мислио сам да је онлајн, али постоје само ботови🤒
Глупа игра тако досадна
Дао сам овој игри 5 звездица пре него што се ово десило: трофеји које добијам од сваке победе су били 20, али су онда добили 15 и сада су 9!!!! Не знам да ли још да играм ову игру или шта. молим те ПОПРАВИ ОВО!
због многих реклама, звучни ефекти су досадни и фонтове треба променити.
тф је ова игра
то је веома лоша игра
Ова игра је добра, али је потребно мало побољшања са контролама као што је скакање и на неким нивоима, иначе је игра епска.
Дајем му једну звездицу да ли ћу волети игру и све, али сваки пут када се померим нешто није у реду са џојстиком, поправите ово
Fall.io - Race of Dino Nezahtjevne igre ewy
Ја волим! ⭐⭐⭐⭐⭐
супер
Fall.io - Race of Dino Casual sigk
Није лоша игра, али има мање скинова, па вас молим да додате још скинова само 3 које имамо и лако и тешко и име је било смешно. Ако преузмете ову игру, биће вам забавно, ја оцењујем ову 4 јер имамо само 3 скина. Ако имамо више скинова, волео бих ову игру и оценио бих је са 5 звездица.
Мало су спори и додај те правр скинове из фалл гуис🙏!! Нећу да одговорим на неки емаил и 4 звезде
Bike Blast- Bike Race Rush แอ็กชัน zbvs
лепа игра
Аадхаван
Више ми се не свиђа ова игра, неко је управо хаковао мој налог на овој игрици😡😒👎
Оп гаме
игра бот оп ха
ово је најгора игра коју сам икада видео
Није лоше да су му потребни подаци
Не знам ни о чему се ради у овој игрици или шта је, али да
Fall.io - Race of Dino Casual sigk
Та игра као Фалл момци воле ову игру, хвала вам 😊😊😊
Волео бих да је ван мреже, супер сам озбиљан
огласи су досадни на сваком крају рунде