Post by orapdiclocorn on Mar 5, 2022 21:52:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 50 US States Quiz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 50 US States Quiz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове неограничени ключове ▞▞▞
▞▞▞ 50 US States Quiz 2022 version ▞▞▞
Винаги първо показвайте NY
Деметриус Джамал Бригс
Това е добре. Мога да те победя в тази игра, играй с мен ♡
Много забавление, бързи темпове, без грешки... все още
Така образователна. Това е най-добрата държавна игра, изобретявана някога.
L K A САЩ 1
Strike Force - Arcade shooter - Shoot 'em up Аркадни cnx
състояния, подобрява паметта...
Полезно за бързо учене.
Забавно и предизвикателно множество избор.
Хубаво приложение.
Освежаваща памет. Не можех да измисля по-забавен и лесен начин да го направите от използването на игра или приложение
Страхотно приложение... децата го обичат и аз също... образователното приложение винаги е най-доброто...
Сладка
Да, това приложение ми помогна да се уча за моя тест. Лесен за използване, всички приложения имат тези досадни реклами, но се чувствах добре, използвайки това. Добре си свърши работата
Страхотна предизвикателна игра!!
Използвам този начин повече от други подобни приложения. Лош инструмент за обучение за основна информация, но не разполага с много повече от това.
Цялата игра е отлична, за да тествате знанията си за щатите, местоположенията и столиците.
Пръднах много! XD
Като нивата и категориите. Забавно.
Работи страхотно. Много интуитивен.
Quiz Stati Americani Educativi fjg
Много добре
Това е нещо, което децата и аз можем да играем състезателно и безопасно (за мен).
Да ви кажа, аз НИЩО не знаех за местоположението на щатите, да не говорим за столиците. Знам, че е тъжно и се срамувах от това много дълго време.Изтеглих това приложение и само за няколко дни знам ВСИЧКИ местоположения И столици! Страхотно е да имаш това знание. Искам да кажа, аз живея тук, ТРЯБВА да знам къде се намира всяка държава. Както и да е, сега го правя и всичко е благодарение на създателя на този тест. Много благодаря!
Помага ви да научите много за щатите.
Фантастично приложение, кара мозъка да работи, докато се забавлява. Благодаря на разработчиците👍🏴.
Това ми помогна много с моите тестове, сега съм дори по-умен от всякога
Желанието ми е това да добави най-високи точки във всеки щат, както и държавни птици и държавни цветя.
МОЛЯ, МОЛЯ, ДОБАВЕТЕ ЩАТИ НИКОВЕ И ЩЕ ВИ ДАМ 5 ЗВЕЗДИ
просто забавление
Аз съм дама на 70-те и толкова се радвам да пренаучавам географията си. Трябва да поддържам тези сиви клетки активни. Не се справям толкова добре в държавните флагове, колкото бих искал... но ще продължа да се опитвам да победя предишния си резултат. СТРАХОТНО ПРИЛОЖЕНИЕ! Благодаря. Камил.
Изважда ме от главата ми Изгражда фокус и ме отпуска
Единственият проблем беше, че открих, че не играя мултиплейър с хора като с моите приятели в къщата само онлайн приятели, останалото беше страхотно
Прави изучаването на местоположението на държавата и столиците много лесно. Повторението насърчава запомнянето.
Това е глупаво
Страхотен тест.
Мразя го
Страхотен инструмент за обучение !!!!!!
Нуждае се от повече неща, които не са толкова вълнуващи
Това наистина ми помогна да уча за моите държави!! ☺
Харесвам го..благодарение на тази игра научавам столиците на щатите и много повече
Обичам да играя това. Познавам моите щати и столици, но те кара да ги познаеш бързо и е забавно да преподавам внуците си
Почти забравих всички столици, освен тази, в която живея, така че ми помага да си спомня какви са.
Всъщност научих държавните столици с тези знамена не толкова, а някой ден!
Мразя, че не е нищо добро
Това е страхотно приложение за обучение както на деца, така и на възрастни за местоположенията и столиците на щатите. И все пак това са само няколко от опциите за обучение, достъпни за вас в това приложение. Благодаря ви.... наистина се радваме.
Страхотно, аз съм стар като мръсотия, но научавам отново това, което мислех, че съм загубил